Це оновлення спрямоване головним чином на вирішення перерахованих нижче проблем:
Покращення RPC
- Реалізовано debug_trace* RPC для espace, подібно до geth.
- Реалізовано eth_getBlockReceipts.
- Оптимізовано налагоджувальні та тестові методи RPC простору імен.
- Оптимізовано повідомлення про помилки головного методу RPC в eSpace.
- Реалізовано підтримку транзакцій типу 2930&1559 у cfx_sendTransaction і cfx_signTransaction.
- Додано підтримку eth_call і eth_estimate для повернення користувацької помилки.
- Додано кеш-пам’ять espace fee history для останніх 1024 блоків для підвищення продуктивності запитів.
- Підтримка введення та даних для CallRequest.
- Додано причину для заміни пулу транзакцій.
Покращення в системі зберігання даних
- Оптимізація контрольних точок стану та облікових записів.
- Переписано попередній фільтр стану.
Виправлення помилок
- Виправлення помилки оцінки нульової ціни на газ (espace zero gas_price).
- Зміна блоку gas_limit відповідно до CIP1559.
- Виправлення помилки eth_estimate, яка не перевіряє, чи достатньо балансу для оплати газу, під час передачі max-fee-per-gas.
Поліпшення коду
- Видалення непотрібних небезпечних кодів.
- Рефакторинг кодів для поліпшення зручності обслуговування.
Завантаження
Завантажити «Conflux v2.4.1-testnet» можна тут: https://github.com/Conflux-Chain/conflux-rust/releases/tag/v2.4.1-testnet.
Я оператор вузла/майнер, що мені потрібно зробити?
Якщо у вас є працюючий вузол, вам необхідно
- Призупинити роботу вузла
- Замінити виконуваний файл з ім’ям «conflux» у каталозі запуску вихідної програми вузла виконуваним файлом Conflux із програми вузла Conflux v2.4.1-testnet.
- Перезапустити роботу вузла
Якщо ви запускаєте новий вузол, ви можете завантажити останню версію Conflux v2.4.1-testnet і запустити її.
Що станеться, якщо я не оновлю вузли або відмовлюся від оновлення?
Настійно рекомендується оновити ваш вузол, це оновлення спрямоване на підвищення стабільності вузла.
Дякуємо нашій спільноті за підтримку!
Щиро дякуємо спільноті Conflux і всім розробникам в екосистемі Conflux. Дякуємо за вашу важку роботу, думки та внесок. У краще майбутнє!
Посилання на оригінал: Conflux v2.4.1 Testnet Upgrade Announcement
Приєднуйся до спільноти Conflux Ukraine
Чат Telegram | Офіційні новини Telegram | Twitter | Reddit | Discord | Forum | Medium | Офіційний сайт