У цьому релізі вводиться новий хардфорк. Усі вузли мають бути оновлені до того, як номер епохи досягне 208160000 (орієнтовно 3 березня).
Виправлення проблеми безпеки
- Усунуто несправність системи безпеки.
Завантаження
Завантажити «Conflux v2.5.0-testnet» можна тут: https://github.com/Conflux-Chain/conflux-rust/releases/tag/v2.5.0-testnet
Я оператор вузла/майнер, що мені потрібно зробити?
- Якщо ви оновлюєте вузол до того, як номер епохи досягне 208160000 (орієнтовно 3 березня), вам потрібно замінити conflux.exe на новий у Conflux v2.5.0.0-testnet у каталозі run, а потім перезапустити вузол. Рекомендується оновити працюючий вузол протягом 2 днів.
- Якщо ви оновлюєте вузол після того, як номер епохи досягне 208160000 (орієнтовно 3 березня), вам необхідно видалити всі дані і перезапустити вузол.
- Якщо ви запускаєте новий вузол, ви можете завантажити останню версію Conflux v2.5.0-testnet і запустити її.
Що станеться, якщо я не оновлю вузли або відмовлюся від оновлення?
Якщо вузол Conflux не оновлено до останньої версії, він буде несумісний з оновленим протоколом Conflux і не зможе взаємодіяти з останньою версією Conflux Testnet так, як очікується (такі функції, як синхронізація блоків, майнінг тощо, можуть бути відключені).
Дякуємо нашій спільноті за підтримку!
Щиро дякуємо спільноті Conflux і всім розробникам в екосистемі Conflux. Дякуємо за вашу важку роботу, думки та внесок. У краще майбутнє!
Ссылка на оригинал: Conflux v2.5.0-testnet Testnet Hardfork Upgrade Announcement(20250225)
Присоединяйся к сообществу Conflux Russia
Чат Telegram | Официальные новости Telegram | Twitter | Reddit | Discord | Forum | Medium | Официальный сайт