Анонс оновлення Conflux v3.0.0-testnet (25 червня 2025 р.)

У цьому оновленні представлений новий хардфорк. Всі вузли повинні бути оновлені до того, як номер епохи досягне 223 340 000 (передбачається 1 липня). CIP-156 буде включено, коли номер блоку PoS досягне 2745000 (передбачається 2 липня).

Деталі оновлення

Завантажити

Я оператор вузла/майнер, що мені потрібно зробити?

Якщо ви оновите свій вузол до того, як номер епохи досягне 223 340 000 (приблизно 1 липня), вам потрібно замінити conflux.exe на новий в Conflux v3.0.0-testnet в каталозі run, а потім перезапустити вузол. Рекомендується оновити працюючий вузол протягом 2 днів.
Якщо ви оновите свій вузол після того, як номер епохи досягне 223 340 000 (приблизно 1 липня), вам потрібно видалити всі дані і перезапустити вузол.
Якщо ви запустите новий вузол, можна завантажити останню версію Conflux v3.0.0-testnet і запустити її.

Що станеться, якщо я не оновлю вузли чи відмовлюся від оновлення?

Якщо вузол Conflux не буде оновлено до останньої версії, вузол буде несумісний з оновленим протоколом Conflux і не зможе взаємодіяти з останньою версією Conflux Testnet, як очікувалося (такі функції, як синхронізація блоків, майнінг тощо, можуть бути відключені).

Дякуємо нашій спільноті за підтримку!

Щира подяка спільноті Conflux та всім розробникам в екосистемі Conflux. Дякую за вашу важку роботу, думки та внесок. У найкраще майбутнє!

Посилання на оригінал: Conflux v3.0.0-testnet Testnet Hardfork Upgrade Announcement(June 25, 2025)

Приєднуйся до спільноти Conflux Ukraine

Чат Telegram | Офіційні новини Telegram | Twitter | Reddit | Discord | Forum | Medium | Офіційний сайт