Анонс оновлення Conflux v3.0.1 Network Hardfork (12 серпня 2025 р.)

Цей реліз є оптимізацією версії 3.0.0, в якій був представлений новий хардфорк. Всі вузли повинні бути оновлені до того, як номер епохи досягне 129,68 млн (приблизно 1 вересня). CIP-156 буде активовано, коли номер блоку PoS досягне 2754720 (приблизно 1 вересня).

Покращення

• Повертає докладну версію для conflux --version.

Виправлення помилок

• Виправлено помилку використання невірного ws_address для відкриття кінцевих точок RPC.
  • Виправлено помилку невідповідності між визначенням та доступом до помилки rpc-args.

Зміни RPC

• eth_getBlockByNumber повертає null, якщо параметр більший за останній блок.

Примітка: версія Windows не підтримує відкриття порту Core Space WebSocket (jsonrpc_ws_port, jsonrpc_local_ws_port).

Завантажити

Завантажити “Conflux v3.0.1” тут: https://github.com/Conflux-Chain/conflux-rust/releases/tag/v3.0.1

Я оператор вузла/майнер. Що мені потрібно зробити?

• Якщо ви оновите свій вузол до того, як номер епохи досягне 129 680 000 (приблизно 1 вересня), вам необхідно замінити conflux.exe на новий в Conflux v3.0.1 в каталозі run, а потім перезапустити вузол. Рекомендується оновити працюючий вузол протягом 2 днів.
  • Якщо ви оновите свій вузол після того, як номер епохи досягне 129 680 000 (приблизно 1 вересня), вам необхідно видалити всі дані і перезапустити вузол.
  • Якщо ви запустите новий вузол, ви можете завантажити останню версію Conflux v3.0.1 та запустити її.

Якщо я не оновився до версії 3.0.0, чи можу я оновитися одразу до версії 3.0.1?

Так. Ви можете дотримуватися вказівок вище, щоб оновитися відразу до версії 3.0.1.

Що станеться, якщо я не оновлю вузли чи відмовлюся від оновлення?

Якщо вузол Conflux не буде оновлено до останньої версії, він буде несумісний із оновленим протоколом Conflux і не зможе взаємодіяти з останньою версією мережі Conflux належним чином (такі функції, як синхронізація блоків, майнінг тощо, можуть бути відключені).

Дякуємо нашій спільноті за вашу підтримку!

Щиро дякуємо спільноті Conflux та всім розробникам екосистеми Conflux. Дякую за вашу старанну працю, думки та внесок. У найкраще майбутнє!

Посилання на оригінал: Conflux v3.0.1 Network Hardfork Upgrade Announcement(August 12, 2025)

Приєднуйся до спільноти Conflux Ukraine

Чат Telegram | Офіційні новини Telegram | Twitter | Reddit | Discord | Forum | Medium | Офіційний сайт