v3.0.1-testnet-fix представляє новий хардфорк. Усі вузли слід оновити до того, як номер епохи досягне 229140000 (орієнтовно 18 серпня).
Покращення
- Повертає детальну версію для conflux --version.
Виправлення помилок
- Виправлено неправильну реалізацію CIP145.
- Виправлено помилку використання неправильної ws_address для відкриття кінцевих точок rpc.
- Виправлено невідповідність між визначенням та доступом помилки rpc-args.
Зміни RPC
- eth_getBlockByNumber повертає null, коли параметр більший за останній блок.
Завантажити
Завантажте “Conflux v3.0.1-testnet-fix” тут: https://github.com/Conflux-Chain/conflux-rust/releases/tag/v3.0.1-testnet-fix
Я оператор/майнер вузла, що мені потрібно зробити?
-
Якщо ви оновите свій вузол до того, як номер епохи досягне 229140000 (орієнтовно 18 серпня), вам потрібно замінити conflux.exe на новий у Conflux v3.0.1-testnet-fix у каталозі run, а потім перезапустити вузол. Рекомендується оновити працюючий вузол протягом 2 днів.
-
Якщо ви оновите свій вузол після того, як номер епохи досягне 229140000 (орієнтовно 18 серпня), вам потрібно видалити всі дані та перезапустити вузол.
-
Якщо ви запускаєте новий вузол, ви можете завантажити останню версію Conflux v3.0.1-testnet-fix та запустити її.
Що станеться, якщо я не оновлю вузли або відмовлюся від оновлення?
Якщо вузол Conflux не оновлено до останньої версії, він буде несумісним з оновленим протоколом Conflux і не зможе взаємодіяти з останньою Conflux Testnet належним чином (такі функції, як синхронізація блоків, майнінг тощо, можуть бути вимкнені).
Дякуємо нашій спільноті за вашу підтримку!
Щиро дякуємо спільноті Conflux та всім розробникам екосистеми Conflux. Дякуємо за вашу наполегливу працю, думки та внесок. В краще майбутнє!
Посилання на оригінал: Conflux v3.0.1-testnet-fix Testnet Hardfork Upgrade Announcement(August 11, 2025)
Приєднуйся до спільноти Conflux Ukraine
Чат Telegram | Офіційні новини Telegram | Twitter | Reddit | Discord | Forum | Medium | Офіційний сайт